Vacature Muziekdocent Saxofoon

Muziekvereniging Excelsior Pijnacker zoekt op korte termijn, het liefst direct na de zomervakantie, een muziekdocent voor saxofoon.
Onze muziekleerlingen zijn kinderen en volwassenen. Het zijn beginners of gevorderden. In een enkel geval ook een meer ervaren speler, die door middel van les het spel wil verbeteren. Sommigen hebben al langer les en spelen ook mee in het aspirantenorkest, het opleidings-orkest van onze vereniging.
De lessen worden individueel gegeven, duren een half uur en worden gegeven in BuurtenZo, Prins Hendrikstraat 28 te Pijnacker (loopafstand naar station Randstadrail is circa 10 minuten) ‘s middags na schooltijd of in de vroege avond. Het is mogelijk om enkele keren per jaar een groepsles te organiseren. De weekdag gaat in overleg met onze leerlingen.
Iedere leerling krijgt les op zijn of haar niveau. De lessen zijn bovendien gericht op het op enig moment behalen van een Hafabra muziekdiploma.
Muziekvereniging Excelsior Pijnacker biedt de lessen aan met het doel om instroom van de leerlingen in het aspirantenorkest en later in het symfonisch blaasorkest te bevorderen.
Belangstellenden moeten over een afgeronde conservatoriumopleiding saxofoon beschikken, of kunnen aantonen dat ze op basis van opgedane ervaring geschikt zijn voor deze functie.
Facturatie geschiedt , op basis van afgesproken tarieven, per gemaakt lesuur.
Belangstellenden kunnen mailen naar  bestuur@excelsiorpijnacker.nl
Graag een korte motivatie en een volledige cv, indien mogelijk met referenties.