Muziekopleiding en muziekschool

Muziekles voor elke leeftijd

Muziekopleiding

Excelsior heeft ook een eigen muziekopleiding en muziekschool. Het is mogelijk om muziekles te volgen op diverse blaasinstrumenten en zo nodig en mogelijk ook op slagwerk.

De muzieklessen worden gegeven door professionele docenten die een conservatoriumopleiding hebben gevolgd of deze aan het volgen zijn. Er wordt muziekles gegeven op elk niveau, van beginner tot ver gevorderde en van jong tot oud.

De docentenzijn: Kees Kamphuis ( koper) , Tineke van Geuns (dwarsfluit), Jim Brinkman (saxofoon) en Roefke van der Louw (klarinet).

De muzieklessen worden gegeven in het sociaal culturele centrum Buurt & Zo aan de Prins Hendrikstraat in Pijnacker. Elke les duurt in principe een half uur en elke leerling krijgt privéles. Daarnaast wordt er op de muziekschool ook aandacht gegeven aan het samenspelen. Zodra een leerling daartoe in staat is, kan hij of zij meespelen in het Aspirantenorkest.

Instrument huren

Het is mogelijk om voor de Muziekopleiding (of deelname aan één van de orkesten) een  instrument te huren. De kosten voor het huren van een instrument zijn 21 euro per kwartaal.

Aanmelden

Als je je aanmeldt krijg je 4 proeflessen voor 20 euro . Klik hier om je aan te melden of stuur een mail naar algemeen@excelsiorpijnacker.nl. Heb je vragen? Bel met Rob Kruizinga, 0621260875.