Muziekopleiding en muziekschool

Muziekles voor elke leeftijd

Muziekopleiding

Excelsior heeft ook een eigen muziekopleiding en muziekschool. We geven muziekles op klarinet, fluit, saxofoon en trompet  en indien gewenst  ook op slagwerk of trombone/bariton.

De muzieklessen worden gegeven door professionele docenten die een conservatoriumopleiding hebben gevolgd of deze aan het volgen zijn. Er wordt muziekles gegeven op elk niveau, van beginner tot ver gevorderde en van jong tot oud.

De docenten zijn: Kees Kamphuis (koper) , Tineke van Geuns (dwarsfluit) en Paul la Croix Kaiser (klarinet).

De locatie van de muzieklessen is het sociaal culturele centrum Buurt & Zo aan de Prins Hendrikstraat in Pijnacker. Elke les duurt in principe een half uur en elke leerling krijgt privéles. Daarnaast wordt er op de muziekschool ook aandacht gegeven aan het samenspelen. Zodra een leerling daartoe in staat is, kan hij of zij meespelen in het Aspirantenorkest.

Instrument huren

Het is mogelijk om voor de Muziekopleiding (of deelname aan één van de orkesten) een  instrument te huren. De kosten voor het huren van een instrument zijn 21 euro per kwartaal.

Aanmelden

Als je je aanmeldt krijg je 4 proeflessen voor 30 euro . Klik hier om je aan te melden of stuur een mail naar algemeen@excelsiorpijnacker.nl. Heb je vragen? Bel met Rob Kruizinga, 0621260875.