Pop up Zomertour 2023

Om alvast in de vakantiestemming te komen zal Muziekvereniging Excelsior links en rechts in het dorp oppoppen met wat vrolijke zomerse klanken.

Op het kaartje hieronder vindt u de locaties, data (twee maandagavonden) en tijden. Normaal repeteert de Harmonie op maandagavond in het Stanislas College waar u altijd mag komen luisteren.

Maar de Harmonie komt nu naar u toe. Voorzitter Wouter Geurts: “we zijn een gezellige vereniging waar je met de hele familie, ongeacht het muzikale niveau, terecht kunt. Onze professionele docenten geven les aan zowel kinderen als volwassenen. Je kunt meestal al na één jaar muziekles instromen in ons startersorkest en doorstromen naar het Harmonieorkest, of als je al wat ervaring hebt direct herintreden in één van de orkesten”.

Tijdens de Pop up Zomertour spelen beide orkesten enkele nummers zodat u kunt horen en zien of deze vereniging voor u interessant is. Wouter Geurts: “We kunnen echt nog wel wat nieuwe leden gebruiken, de bezetting op enkele muzieksecties is wat dun. Met wat invallers lukt het allemaal maar net. Om een slagwerker en een bassist zitten we echt te springen, maar ook een extra saxofoon en nog wat klarinetten zou goed zijn voor de balans. Maar echt iedereen is welkom, hoor!”. Kom dus gerust even luisteren. Misschien met een picknickmandje vol lekkers, leuk uitje voor het hele gezin.