Telstar Popconcert zoekt presentatieduo

Zet zaterdag 21 mei 20.00 uur alvast in de agenda! Dan vindt namelijk het Telstar Popconcert plaats in de aula van het Stanislascollege in Pijnacker.

Dit belooft een fantastisch spektakel te worden waarin Muziekvereniging Excelsior met een mix van het orkest, zang, popmuzikanten de beste hits van toen en nu ten gehore zal brengen. We willen met dit concert weer een vrolijke en swingende start maken na alle maatregelen en voorzichtigheid van afgelopen tijd.

Corona heeft ook het culturele leven nu al bijna twee jaar lang in haar greep. Tot twee keer toe werden geplande concerten van Excelsior op het laatste moment afgelast. Maar dit werd goedgemaakt met veel digitale traktaties waaronder een tweetal samenspeelvideo's: Door alle muzikanten thuis ingespeeld, waarna alles tot één geheel is gemonteerd. In november kon ons concert helaas ook niet doorgaan, we hebben dit tijdens de repetitie volledig gespeeld en alsnog online aangeboden aan het Pijnackerse publiek.

Maar 21 mei zal alles weer live zijn. Bij een popconcert hoort natuurlijk ook een presentator. En deze zoeken we nog! Niet één maar twee. We zoeken een jeugdig presentatieduo. Heb je presentatietalent en ben je niet ouder dan 23 jaar, meld je dan aan door een mail te sturen naar edwinjanse1@gmail.com en vermeld hierbij je naam, telefoonnummer en je leeftijd.