Excelsior Trakteert: Digitaal

Vanwege de overal oplopende Corona besmettingen kon ook het geplande concert van muziekvereniging Excelsior Pijnacker met als titel “Excelsior Trakteert” op 20 november 2021 geen doorgang vinden. In principe had het wel gemogen maar de veiligheid van het publiek gaat boven alles. Maar niet getreurd. Om iedereen toch van de mooie muziek te laten genieten zijn alle concertstukken afgelopen maandag tijdens de repetitie op video vastgelegd. Want de repetities gaan nog wel gewoon door. Wel op veilige afstand, zoals Excelsior altijd al doet.

Zie hier het resultaat van de eindmontage van het digitale concert.

Ook nieuwsgierig? Kom eens langs in het Stanislas College op de maandagavond. Het Aspirantenorkest repeteert om 19:00 uur en het Symfonisch Blaasorkest om 20:00 uur.

Als laatste gaat onze dank uit naar de invallers. Zonder onder meer het slagwerk en de extra hoornisten had het nooit zo mooi en compleet geklonken. Echter zijn wij dringend op zoek naar een vaste slagwerker. Heb je interesse of ken je iemand? Laat ons dit dan heel graag weten (tel. 06 83907780).

https://www.telstar-online.nl/nieuws/actueel/128625/excelsior-trakteert-lezers-telstar-online-vandaag-op-een-concert-