Jubileumconcert 15 oktober 2022

Op zaterdag 15 oktober vindt het grote Jubileum Concert plaats van Muziekvereniging Excelsior. Dit jaar bestaat Excelsior alweer 112 jaar. Vanwege Corona kon dit het 110 jarig jubileumconcert twee jaar terug geen doorgang vinden maar van uitstel komt nu geen afstel dus we gaan er een heel mooi spektakel van maken.

Het belooft een gevarieerd gala concert te worden waar naast Excelsior ook tal van artiesten acte de presence zullen geven.

Wat we alvast kunnen verklappen is dat we een bijzondere mooie Cubaanse tango, Danzon no. 2 ten gehore zullen brengen.  En wie kent Sjaak Oudshoorn, een fenomeen binnen Pijnacker niet? Ooit was hij kandidaat dirigent tijdens de Maestro van Pijnacker, maar Sjaak kan ook heel mooi zingen en zal dit gaan bewijzen deze avond. Wanneer hij “Ons Dorp” van Wim Sonneveld zingt zal menigeen een traantje wegpinken. En aan het einde van de avond gaat het dak eraf tijdens de sing-a-long samen met het publiek, met onder andere een Hazes-medley en You never walk alone.

Maar is er nog veel meer te zien en te horen deze avond waaronder  professionals van Boss Musical en een Jazz zangeres dus wees er snel bij voordat alle kaarten zijn uitverkocht.

Het concert start om 20:00 uur, entree is € 12,50 en dit is inclusief een drankje tijdens de pauzeBoek hier uw kaarten