Aspirantenorkest

Het Aspirantenorkest is bedoeld voor muzikanten die nog niet het niveau hebben om mee te kunnen doen met het Symfonisch Blaasorkest, maar graag samen muziek willen maken. Het Aspirantenorkest heeft een eigentijds repertoire dat aansluit bij de muzikale mogelijkheden van de muzikanten. Het plezier hebben in samen muziek maken staat voorop, waarbij ondertussen ook aandacht is voor alles wat nodig is voor een mooi muzikaal resultaat.

Het Aspirantenorkest treedt regelmatig op, ongeveer zes keer per jaar, waardoor de muzikanten ook ervaring opdoen met spelen voor publiek. Het Aspirantenorkest bestaat momenteel uit ongeveer 20 leden.

De orkestleden kunnen vanuit de eigen Muziekopleiding instromen, maar het orkest staat ook open voor muzikanten van buiten Muziekvereniging Excelsior die graag in orkestverband willen musiceren. Het Aspirantenorkest staat onder leiding van Olaf van der Aart en repeteert op maandagavond van 19.00 uur tot 19.45 uur in het Stanislas College, Sportlaan 3a te Pijnacker.

Ben je geïnteresseerd? Kom dan gewoon eens langs, of neem contact op met Nicole Termorshuizen