Muzieklessen weer van start!

Het culturele leven begint langzamerhand weer op te starten. Muziekvereniging Excelsior kan gelukkig weer van start met de reguliere muzieklessen in de bibliotheek in Pijnacker, Buurt& Zo.

Er is de afgelopen tijd online lesgegeven. De muziekvereniging, docenten en leerlingen zijn blij dat Buurt&Zo weer open is! Er zijn op basis van de RIVM protocollen maatregelen genomen om veilig en vertrouwd les te kunnen krijgen.

Het symfonisch blaasorkest en het aspirantenorkest gaan ook deze week weer van start met repetities, elke maandagavond in het Stanislas college. Tiroler band Keine Ahnung (ook onderdeel van Excelsior) houdt het voorlopig bij besloten optredens bij bejaardeninstellingen.

De docenten Kees Kamphuis ( koper) , Tineke van Geuns (dwarsfluit), Jim Brinkman (saxofoon) en Roefke van der Louw (klarinet) kijken er naar uit om de leerlingen weer te zien! Heb je ook zin om muziek te maken? Het kan op elke leeftijd en elk niveau! Je kan 4 proeflessen volgen voor 20 euro. Als je geen instrument hebt ,kan je er een huren.  Kijk voor meer info op www.excelsiorpijnacker.nl/muziekopleiding-muziekschool/