Collecte Prins Bernhard Cultuurfonds

Al vele jaren komt Muziekvereniging Excelsior Pijnacker langs de basisscholen in Pijnacker om muziekles te geven om de leerlingen te stimuleren zelf muziekles te gaan nemen. Vanaf volgend jaar wil Excelsior de leerlingen een nog actievere rol geven tijdens deze muzieklessen door meer instrumenten mee te brengen waarop de leerlingen zelf kunnen oefenen. 
Van vrijdag 28 mei tot en met zaterdag 5 juni doet Muziekvereniging Excelsior Pijnacker mee aan de jaarlijkse actie van het Prins Bernhard Cultuurfonds, voorheen bekend als de Anjeractie. In totaal collecteren 1182 organisaties in het hele land om geld op te halen voor lokale cultuur en natuur. De collecte is dit jaar voor de tweede keer mobiel, via appjes, mailtjes en social media. De opbrengst van de actie is voor de organisaties die actievoeren.
Muziekvereniging Excelsior Pijnacker voert dit jaar actie om instrumenten aan te schaffen voor het genoemde scholenproject. Excelsior hoopt met de opbrengst van deze actie hiervoor het geld bij elkaar te halen, zodat de muzieklessen op school nog leuker gemaakt kunnen worden voor de leerlingen.
Als u de QR-code scant, komt u op een beveiligde iDEAL-betaalpagina waarop u zelf een bedrag kunt invullen. Vanaf 28 mei tot en met 5 juni is deze QR-code gekoppeld aan Excelsior (de ontvanger) en zal de opbrengst ten goede komen aan Excelsior. Namens Excelsior alvast bedankt voor uw bijdrage!