Comeback orkest

Weet je nog? Samen muziek maken, het onder de knie krijgen van een mooi stuk, toewerken naar een uitvoering met een orkest of ensemble? Maar ja, door studie, werk, verhuizing of kinderen is het zomaar alweer jaren geleden dat je gespeeld hebt. En toch kriebelt het soms…

Herkenbaar? Maak dit najaar je muzikale comeback bij het Comeback orkest van Excelsior! Ervaar laagdrempelig, gratis en vrijblijvend hoe leuk het is om samen muziek te maken met nog andere nieuwe inwoners van de gemeente Pijnacker-Nootdorp en herintreders, ondersteund door de muzikanten van het harmonieorkest van Pijnacker.

Tijdens de repetities die starten na de zomervakantie maak je deel uit van een groot orkest en werk je toe naar een spetterend Comeback Concert op zaterdag 9 november.

De repetities voor het Comeback Concert vinden plaats op de maandagavonden van 20:00 tot 22:15 uur in het Stanislas College, Sportlaan 3a, Pijnacker. De eerste repetitie staat gepland op 26 augustus.

Er zijn geen kosten voor deelname aan verbonden.

Voel je je nog niet helemaal zeker? Kom dan naar de open repetitie van Excelsior op maandag 8 juli om 20:00 uur in het Stanislascollege. Ook bieden we een opfriscursus aan van vier lessen (30 minuten per les) voor in totaal 25 euro.

Heb je nog geen eigen instrument? Geen probleem. Stuur een email met jouw vragen en contactgegevens naar projectorkest@excelsiorpijnacker.nl en wij nemen daarna direct contact met je op.

Dus blaas het stof uit je klarinet, poets je trompet op of haal je drumstokken uit de la en meld je hier aan.

Inschrijfformulier

FAQ

Ik weet niet of ik muzikaal goed genoeg ben om mee te spelen
Kom gewoon even meespelen tijdens de open repetitie op maandag 8 juli of schrijf je in in voor een korte opfriscursus van vier lessen (30 minuten per les) voor in totaal 25 euro.

Ik heb (nog) geen instrument
Geen probleem. Stuur een email met jouw vragen en contactgegevens naar projectorkest@excelsiorpijnacker.nl en wij nemen daarna direct contact met je op.

Ik kan niet elke maandavond meerepeteren
Geen probleem. Wel verwachten we dat je de meeste repetities wel mee kan spelen. Bij twijfel stuur dan een email met jouw contactgegevens naar projectorkest@excelsiorpijnacker.nl en wij nemen daarna direct contact met je op.